Шофьорът на голфа, който охлузи  ролс-ройса на бургаския бизнесмен Бенчо

...
Шофьорът на голфа, който охлузи  ролс-ройса на бургаския бизнесмен Бенчо
Коментари Харесай

Драматична развръзка с ударения ролс-ройс на Бенчо Бенчев!

Шофьорът на голфа, който охлузи  ролс-ройса на бургаския предприемач Бенчо Бенчев, на стойност с всичките му екстри надхвърляща 1 млн. лева, проговори. Той бе в КАТ-Бургас, където дружно с водача на Бенчо Бенев - Йово Д., писаха пояснения пред контрольор за случката от вторник вечерта на кръговото кръстовище " Трапезица ", написа " Флагман ". Емурла Емурла описа в детайли за случая, който по неговите думи станал по нехайство, само че без да прецизира от чия страна. Младежът надълбоко съжалява за случилото се, само че най-много за това, че е избягал от местопроизшествието.

„ Като видях тая голяма първокласна кола, се стреснах доста, по тази причина, внезапно взех решение да си потегли. Но поти незабавно осъзнах, че постъпката ми не е вярна и взех решение самичък да се предам на полицията. Около 20:00 ч. – няма и два часа след случая, отидох до Второ РУП-Бургас и признах, че аз съм притежателя на масленозеления голф, участник в злополуката на кръговото на „ Трапезица “, сподели Емурла.

Инцидентът стана към 18:00 ч. на натовареното бургаско кръстовище. Двата автомобила са били навлезли по едно и също време в кръговото откъм ул. " Струга ". Ролсройсът на Бенчев е трябвало да завие надясно за Меден рудник, а голфът е бил за ЦГЧ. Приплъзнали се при вземането на завоя наляво.

Емурла е на 25 години, от руенското село Планиница, последна година студент в университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, компетентност „ Електроника “. Взел е шофьорска брошура на 18-годишна възраст, а от 6 години не е направил нито едно нарушаване на пътя. Днес обаче му е формиран акт за това, че е избягал от местопроизшествието.

 Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за интонации ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, значимо е да сме здрави!
Снимка: Флагман бг

Не съм докосвал опиати, алкохол не използвам, заключи Емурла.

Все отново се е открило, че студентът е навлязъл в лентата на Ролс-ройса, само че това не е виновността му, тъй като лимузината е застрахована.


Снимка: Флагман бг

" Простил съм му на Емурла, да не се тормози, аз и водачът ми се ядосахме, тъй като смятахме, че е някой загрубял извършител - пийнал или дрогиран. На всеки се случва да залитне - път е. Желая му на момчето да е крепко! ", сподели Бенчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР